Kotisivu

HOME JA TERVEYS -kirjan uusi painos ON NYT SAATAVILLA. Tilaukset http://www.ymparistojaterveys.fi/www/tuotteet/
http://www.ymparistojaterveys.fi/www/tuotteet/home-ja-terveys/
Eduskunnan Homeseminaarin äänitys on kuunneltavissa YouTubessa
YouTubessa on myös muuta Hengitysliiton materiaalia koulutustilaisuuksista.
Etsitkö ratkaisuja lapsellesi, joka ei voi käydä homekoulua? Ota yhteys Homepakolaiset r.y.
Mukana Uusi Lastensairaala-kampanjassa. – ja tietysti HOMETALKOISSA!
____________________________________________________________________________________
Onko asunnossasi, päiväkodissa, koulussa tai muussa laitoksessa sisäilmaongelma? Onko vaikea löytää luotettavaa tietoa sisäilmamittausten terveysmerkityksestä? Osaatko tulkita mikrobien viljelynäytteiden tulokset, VOC-näytteet ja toksiinitulokset?
Teen päiväkotilasten, koululaisten ja opiskelijoiden terveydentilan selvityksiä ja riskinarviointeja ennen korjaustoimia. Oirekyselyn avulla voidaan myös arvioida ovatko korjaukset onnistuneet. Terveys on paras mittari. JUURI NYT ON HYVÄ HETKI TILATA OIREKYSELYT KOULUIHIN.
Harrastus- ja urheilutilojen turvallisuutta ja terveellisyyttä ei ole tutkinut juuri kukaan muu kuin kuopiolais-helsinkiläinen asiantuntijaryhmämme. Uhkaako asunnon tai harjoitustilojen sisäilma urheilijan huippukuntoa? Oletko mukana yhteisösi sisäilmaryhmässä, mutta työ ei etene? Joko olet kuullut SATAKUNTA-hankkeesta? Miten pääsette mukaan? Tarvitaanko uutta potkua päätöksentekoon?
Oletko jo mukana HOMETALKOISSA? Hallitsetteko systemaattisen riskinarvioinnin? Järjestän moniammatillista koulutusta kosteusvauriomikrobien terveyshaitoista, viranomaisohjeiden tulkinnasta. Tuotan oppimateriaaleja ja kirjoitan kirjoja sekä luennoin. IndoorAid on toiminimi, joka tarjoaa tutkimustietoon ja näyttöön perustuvaa koulutusta sekä palveluja, joita et löydä mistään muualta: asuntojen, päiväkotien, koulujen, muiden oppilaitosten ja urheilutilojen sisäilmaongelmien selvittelyä, oirekyselyjä ja laajan yritys- ja asiantuntijaverkoston.
Pyydä tarjous! Ratkaistaan sisäilmaongelmat yhdessä.Toimintani perustuu lähes 25 vuoden tieteelliseen tutkimukseen, kokemukseen käytännön selvitystyöstä ja vastaanottotyöstä. Toimialueena on koko maa. Kyselylomakkeet suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Huom. en käytä Örebro-lomaketta.
Kirjaani HOME JA TERVEYS myy Ympäristö ja terveys-lehti! Uusi painos on pian saatavissa. Tilaukset osoitteesta:http://www.ymparistojaterveys.fi/www/tuotteet/ Edellinen kirjani käsittelee punkkien ja hyönteisten aiheuttamia haittoja. Hometalkoisiin liittyvä koulutusmateriaali ja tietoa tulevista tapahtumista julkaistaan osoitteessa www.hometalkoot.fi.
OTA YHTEYTTÄ: Tuula Putus, puh. 050-5537560 (paras soittoaika klo 16-18, EI sunnuntaisin). Tällä hetkellä EI yksityisvastaanottoa. Sähköposti:  tuulamarja.putus@gmail.com Yhteistyössä mm. Sisäilmatalo Oy:n ja Sisäilmakeskus Oy:n kanssa.

IndoorAid on nyt myös Facebookissa!

Seuraan ajankohtaista keskustelua ja laitan tietoja uusista tutkimuksista Fb-sivuille.

Read more

Joutsenmerkittyjä päiväkoteja suunnitellaan

Turun ammattikorkeakoulussa suunnitellaan Joutsenmerkittyjen päiväkotien rakentamista yhteistyössä kuntien kanssa. Ruotsissa ympäristömerkittyjä päiväkoteja on jo useita, mutta Suomessa on vasta muutama hotelli ja ravintola. Olisiko jo aika rakentaa ympäristöystävällisesti lapsia ja nuoria varten mahdollisimman vähillä kemikaaleilla? Jos omassa kunnassasi on suunnitteilla uuden päiväkodin rakentaminen ja päättäjät ovat kiinnostuneita paremmasta sisäilmasta, kannattaa ottaa yhteyttä joko tuula.putus@utu.fi tai …

Read more