«

»

Apr 20

Joutsenmerkittyjä päiväkoteja suunnitellaan

Turun ammattikorkeakoulussa suunnitellaan Joutsenmerkittyjen päiväkotien rakentamista yhteistyössä kuntien kanssa. Ruotsissa ympäristömerkittyjä päiväkoteja on jo useita, mutta Suomessa on vasta muutama hotelli ja ravintola. Olisiko jo aika rakentaa ympäristöystävällisesti lapsia ja nuoria varten mahdollisimman vähillä kemikaaleilla?

Jos omassa kunnassasi on suunnitteilla uuden päiväkodin rakentaminen ja päättäjät ovat kiinnostuneita paremmasta sisäilmasta, kannattaa ottaa yhteyttä joko tuula.putus@utu.fi tai rauli.lautkankare@turkuamk.fi

Lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>