»

Feb 05

Talven valoa

IndoorAid kotisivut ovat nukkuneet talviunta. Nyt valon voittaessa alkaa uusi elämä näillä sivuilla ja muuallakin.

Home ja terveys -kirja ilmestyi syksyllä ja sen myötä on ollut valtava lisätiedon tarve. Kirjan ensimmäinen painos on mennyt hyvin kaupaksi ja tiedolle tuntuu olevan tarvetta sekä ammattilaisten parissa että homealtistuksen vuoksi sairastuneiden joukossa. Kiitos kaikille, jotka olette kommentoineet kirjan sisältöä! Uuden painoksen tarve alkaa olla ilmeinen ja myös ruotsinkielistä versiota on kyselty. Kirjaa on vielä saatavana rajoitetusti. Kirjan on kustantanut ja sitä myy Ympäristö ja terveys-lehti. Tilaukset osoitteesta:http://www.ymparistojaterveys.fi/www/tuotteet/

Koulutustilaisuuksia on pidetty ja lisää on tulossa. Maaliskuussa pidetään jälleen Sisäilmastoseminaari. Samaan aikaan järjestetään Vaasassa ruotsinkielinen sisäilmatapahtuma. Kevään aikana on paljon erilaisia tilaisuuksia ja koulutusta, josta myöhemmin lisää tällä palstalla. Mm. Turun seudun allergiayhdistys järjestää keskustelu- ja luentotilaisuuden huhtikuussa. Asumisterveysliitto ASTE ry:n vertaistukiryhmät kokoontuvat säännöllisesti pääkaupunkiseudulla osoitteessa Kauppamiehentie 6, II kerros, Espoo, Turussa Vähä-Rasin kahvilassa Kuralan kylämäellä, Tampereella Ravintola Varmanportti, Hatanpään valtatie 26, Tampere, Heinolassa Aste ry:n toimitiloissa osoitteessa Kaivokatu 5-7, Heinola ja Porissa Ravintola Liisanpuisto, Liisankatu 20, 28100 Pori.

Toukokuussa on terveystarkastajille tarjolla ruotsiksi koulutustilaisuus ja kevät huipentuu Helsingissä pidettävään Pohjoismaiseen Mykologiakongressiin, joka on tarkoitettu alan tutkijoille.

Syksyllä 2010 pidetään seuraava kansainvälinen Mykotoksiinikokous USA:ssa.

Home ja terveys-sivut on siirretty tälle kotisivulle ja niitä päivitetään parhaillaan. Uutta tietoa on jälleen tarjolla.

Myös uusi suomenkielinen oppikirja on tekeillä ja neljä ensimmäistä lukua on jo julkaistu Ympäristö ja terveys-lehdessä. Kannattaa tilata ko. lehti, jos haluaa saada ennakkoon uusimman tiedon.

Olen myös mukana myös ympäristöministeriön HOMETALKOISSA, jotka avattiin virallisesti 1.10.2010 Helsingissä. Materiaalia ja tietoa tulevasta ilmestyy verkkosivuille www.hometalkoot.fi. Sivustoa päivitetään jatkuvasti ja siellä on myös mahdollista esittää kysymyksiä ja osallistua keskusteluun.

Kevät on uusiutumisen ja kasvun aikaa. Saa nähdä mitä kaikkea uusista silmuista vielä putkahtaakaan!

IndoorAid

sähköposti: tuulaputus.indooraid@koti.fimnet.fi

Yhteistyössä Sisäilmakeskus Oy:n ja Mikrobioni Oy:n kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>